Jarní směs

Směsi dominuje kombinace hutného kakaového těla Bolívie se sametovou lískooříškovou sladkostí Brazílie. Tento konzervativní základ je vyvážen velice jemnou, a přesto osvěžující aciditou Rwandy, v jejíž chuti se objevují tóny pomerančů, sušeného ovoce a vanilky.

Hrubost mletí
Typ balení
Typ pražení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
99 Kč 198 Kč 495 Kč 99 Kč 198 Kč 495 Kč 99 Kč 198 Kč 495 Kč 99 Kč 198 Kč 495 Kč 99 Kč 198 Kč 495 Kč 99 Kč 198 Kč 495 Kč 99 Kč 198 Kč 495 Kč 99 Kč 198 Kč 495 Kč od 99 Kč
Kategorie: Zrnková káva

Směs tří arabik obsahující:

Bolivia Primera Scagrem je káva pocházející od uskupení bolívijských farmářů SCAGREM (SOCIEDAD AGROINDUSTRIAL GREEN MOUNTAIN) ze severovýchodního regionu Bolívie Beni. Zpracována je promytou metodou.

Brasil São Silvestre pochází od bratrů Ismaela a Eduarda Andrade, jejichž rodina se pěstování kávy věnuje už od roku 1901. Farmu São Silvestre, na které byla zrna vypěstována, bratři koupili v raných 90. letech, když chtěli zvýšit svou produkci. Nachází  se v obci Serra do Salitre, ve známém brazilském státě Minas Gerais. Kávovníky zde rostou v nadmořské výšce mezi 1100 a 1200 m, což díky perfektnímu balancu mezi obdobím sucha a dešťů zajišťuje skvělé podmínky pro pěstování kávovníků. Ty navíc rostou na sopečné půdě, která je vhodná především pro  pěstování odrůd Yellow Icatu, Yellow Catuai and Red Catuai, na které se pěstitelé zaměřují. Zpracována je metodou pulped natural a dosahuje cuppingového skóre 83,5.

Rwanda Ibisi #156 pochází z promývací stanice Ibisi Mountain Hills v jižní Rwandě. Jedná se o jednu ze tří zpracovatelských stanic majitele Bernarda Uwitije, do které dodává kávové třešně více jak 2000 místních farmářů. Nachází se pár desítek kilometrů od lesa Nyungwe (národní park), v jehož východní části se nachází povodí Nilu, které je zdrojem vody pro tamní zemědělce. Jedná se o odrůdu Red Bourbon zpracovanou naturální metodou. Cuppingové skóre 86,25.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Zpět do obchodu