Rwanda Ibisi #156 Natural
Sladká a komplexní káva s jemnou aciditou. V chuti můžeme rozpoznat tóny pomeranče, sušeného ovoce a vanilky.
Kategorie: | Zrnková káva |
---|
Káva pochází z promývací stanice Ibisi Mountain Hills v jižní Rwandě. Jedná se o jednu ze tří zpracovatelských stanic majitele Bernarda Uwitije, do které dodává kávové třešně více jak 2000 místních farmářů. Nachází se pár desítek kilometrů od lesa Nyungwe (národní park), v jehož východní části se nachází povodí Nilu, které je zdrojem vody pro tamní zemědělce.
- cuppingové skóre: 86,25
- zpracování: naturální
- odrůda: Red Bourbon
- dostupná ve dvou typech pražení – na filtr a espresso – tak, aby na každém druhu přípravy vynikla co nejlépe (2. fotografie filtr roast, 3. espresso roast)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.