Rwanda Ibisi #156 Natural

Sladká a komplexní káva s jemnou aciditou. V chuti můžeme rozpoznat tóny pomeranče, sušeného ovoce a vanilky.                                                                        

Hrubost mletí
Typ balení
Typ pražení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč 130 Kč 130 Kč 260 Kč 260 Kč 650 Kč 650 Kč 1 040 Kč 1 040 Kč od 130 Kč
Kategorie: Zrnková káva

Káva pochází z promývací stanice Ibisi Mountain Hills v jižní Rwandě. Jedná se o jednu ze tří zpracovatelských stanic majitele Bernarda Uwitije, do které dodává kávové třešně více jak 2000 místních farmářů. Nachází se pár desítek kilometrů od lesa Nyungwe (národní park), v jehož východní části se nachází povodí Nilu, které je zdrojem vody pro tamní zemědělce.

  • cuppingové skóre: 86,25
  • zpracování: naturální
  • odrůda: Red Bourbon
  • dostupná ve dvou typech pražení – na filtr a espresso – tak, aby na každém druhu přípravy vynikla co nejlépe (2. fotografie filtr roast, 3. espresso roast)

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Zpět do obchodu